mandag 14. april 2014

Oversetterbloggen har flyttet!

Den observante leser vil ha lagt merke til at Oversetterbloggen ikke er blitt oppdatert på over en måned, men bloggen er ikke død, den har bare flyttet! Oversetterbloggen er Norsk oversetterforenings blogg, og i forbindelse med lanseringen av foreningens nye hjemmesider er bloggen blitt flyttet dit.

Ny adresse er:

http://oversetterforeningen.no/category/blogg/

På grunn av tekniske utfordringer har omleggingen tatt litt tid, men alle tidligere innlegg skal nå være flyttet over til den nye adressen. Den gamle bloggen vil bestå, men ikke bli oppdatert. Nye innlegg vil bli lagt ut på den nye adressen, og det første er allerede på plass. Den eneste forskjellen mellom gammel og ny blogg er at informasjon om prisutdelinger, oversetterarrangementer o.l. ikke lenger vil sortere under bloggen, men bli lagt ut under Aktuelt på NOs hjemmesider. Den nye bloggen vil konsentrere seg om de litterære innleggene.

Oppdater alle bokmerker og følg med HIT!

(Melding om eventuelle feil, døde lenker o.l. kan sendes til mortennesnah@gmail.com.)

2 kommentarer:

Oversetter sa...

Mycket bra blogg! Tack

Safa Sadat sa...

Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

E-post: karnataka.temple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040